Wijsvinger,

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze website kunnen echter geen rechten ontleend worden noch vloeien er enige verplichtingen voor Groenewegen & Valk uit voort. Groenewegen & Valk aanvaardt geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor de gevolgen die uit het gebruik van de website en de websites waar naar verwezen wordt, mocht voortvloeien. Groenewegen & Valk  is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Groenewegen & Valk mag niets van deze website worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, magnetische media, op internet of op welke andere wijze dan ook.

Het linken naar Wijsvinger met gebruikmaking van een script is niet toegestaan. Ook linken naar Wijsvinger binnen een frame waarin Wijsvinger onderdeel wordt van de andere pagina is niet toegestaan. Linken dienen rechtstreeks naar www.wijsvinger.nl of een andere pagina van Wijsvinger gemaakt te worden. In de adres (url) balk dient ten alle tijde www.wijsvinger.nl voor te komen en geen andere url.

Groenewegen & Valk

wijzigingen en aanmeldingen van een gratis link uitsluitend per e-mail

Adverteren op Wijsvinger?
Op deze plaats kan uw link
komen te staan.
Vraag vrijblijvend informatie!
Prijzen vanaf 10 Euro per maand.

 

 


Nog niet gevonden wat u zocht? Zoek verder binnen Wijsvinger of op het Web.
Google
Web www.wijsvinger.nl
www.wijsvinger.com


Wijsvinger 2011